Α. Ανδρικάκης: Δικάζεται σήμερα μετά από μήνυση αστυνομικού- Σε 10 ήμερες 3 δίκες, μεταξύ των οποίων με Αυγενάκη στον Άρειο Πάγο

Η εβδομάδα για το Candiadoc και τον Αλέκο Ανδρικάκη ξεκινάει σήμερα Δευτέρα, φυσικά με δικαστήρια! Και στη συνέχεια η περίοδος πριν το Πάσχα κλείνει με άλλα δυο δικαστήρια, ένα εκ των οποίων με Αυγενάκη στον Άρειο Πάγο. Σήμερα εκδικάζεται η μήνυση αστυνομικού που αν και δημόσιος λειτουργός προπαγάνδιζε τις απόψεις Κασιδιάρη και έβριζε τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λόγω “προδοσίας” για τη συμφωνία των Πρεσπών!

Εν ενεργεία αστυνομικός του Ηρακλείου προπαγάνδιζε -τον Ιούνιο του 2018- μέσω facebook τις “θέσεις” και τα κηρύγματα μίσους της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικιστικών ομάδων και παράλληλα αναρτούσε υβριστικά κείμενα για τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα! Κι αντί να ελεγχθεί, υπηρεσιακά ή ποινικά, για το πώς είναι δυνατό ένας δημόσιος λειτουργός να έχει μια τέτοια ακραία, δημόσια, συμπεριφορά, ο άνθρωπος έκανε και μήνυση στο Candiadoc και στον Αλέκο Ανδρικάκη, γράφοντας ότι τον… “συκοφαντήσαμε” κιόλας, ζητώντας την τιμωρία μας! Και είναι ψευδής η καταμήνυση καθώς δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το να παρουσιάσουμε τις δικές του αναρτήσεις σε εικόνες. Αφήστε που με τη μήνυσή του μάθαμε και το όνομά του, καθώς στο facebook, έγραφε με ψευδώνυμο.

Η δίκη διεξάγεται σήμερα στο Ηράκλειο.

Δείτε για να καταλάβετε για τί πράγμα μιλάμε: Ο Βιαννίτης αστυνομικός, που «φιλοξενεί» τις προκλήσεις Κασιδιάρη και χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «μ@λ@κ@»! (εικόνες)

Αν αυτές οι αναρτήσεις του είναι “συκοφαντία”, ας το αναζητήσει εκείνος, τον οποίο δε χαρακτηρίσαμε χρυσαυγίτη (κι αυτό ψευδώς το αναφέρει στη μήνυσή του) αλλά ότι προπαγάνδιζε μέσω του facebook τις απόψεις και τα κηρύγματα μίσους της ΧΑ, καθώς και ότι ο Τσίπρας είναι “μ@λaκaς”.

Μετά την ανάρτηση για τις χυδαίες αναφορές που φιλοξενούσε στη σελίδα του, με το όνομα “Μιχάλης Βιάννος”, μάλιστα, ο ίδιος προσπάθησε με ανάλογο ύφος να “τρομάξει” το Candiadoc, χρησιμοποιώντας ανάλογες εκφράσεις. Αλλά κι αυτό το αποσιωπά στη μήνυσή του…

Δείτε: Απίστευτες ύβρεις και απειλές από τον Βιαννίτη αστυνομικό που προπαγανδίζει τις απόψεις Κασιδιάρη και βρίζει τον πρωθυπουργό!

Κι όπως μάθαμε, ο άνθρωπος που φιλοξενούσε τέτοιες χυδαίες αναρτήσεις, ήταν τοπικός σύμβουλος του πρώην δημάρχου Βιάννου, Παύλου Μπαριτάκη, (πρώην προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου και νυν υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ) γι αυτό και ο ίδιος θέλησε να τον στηρίξει (!) τόσο γράφοντας του το διάστημα εκείνο λόγια συμπάθειας στη σελίδα του στο facebook για την… “επίθεση που δέχτηκε” (!), αλλά και πηγαίνοντας ως μάρτυρας στη δίκη που έχει με το Candiadoc! Μάρτυρές του και συνδικαλιστές αστυνομικοί…

Καταλάβατε;

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Α. Ανδρικάκης: Δικάζεται σήμερα μετά από μήνυση αστυνομικού- Σε 10 ήμερες 3 δίκες, μεταξύ των οποίων με Αυγενάκη στον Άρειο Πάγο”

  1. Ειρήνη Καρβουνάκη

    Σας ευχαριστούμε που κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Είμαστε πραγματικά ένας απελπισμένος λαός. Καλή δύναμη!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί